Το θαύμα ήρθε από αλλού

Η Δήμητρα ταξίδεψε για ένα 24ωρο στην Αθήνα και η κανονισμένη μας συνάντηση θα γινόταν στο κέντρο της πόλης για να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο…Ο μουντός καιρός και η διάχυτη μελαγχολία της εποχής μου μείωσαν τη χαρά της αντάμωσης – το αργό και αποπνικτικό κατέβασμα με το τρένο τέντωσε ακόμα πιο πολύ το σκοινί.

Ανέβηκα τις σκάλες στο Πανεπιστήμιο βιαστικά, ο βραδυνός αέρας ήλπιζα να μου δώσει ζωντάνια…Αλλά το θαύμα ήρθε από αλλού! Παίρνοντας τη στροφή για τη λεωφόρο, αντίκρισα όλη την ομορφιά του κόσμου συμπυκνωμένη…Το πιο εκρηκτικό κοκτέιλ αισθήσεων έτρεξε μέσα μου κι άρχισα να περπατάω με έναν ενθουσιασμό που κλιμακωνόταν απρόβλεπτα, έτσι όπως εισέπνεα τα πάντα: την αρχιτεκτονική μαγεία του δρόμου, τα χρώματα, τους ήχους, την κίνηση, την ακινησία, το φως και τις σκιές.

Με τη Δήμητρα απλώσαμε τα σχέδιά μας πάνω από 2 ζεστές κούπες τσαγιού – βοήθησαν κι αυτές να ζεσταθεί ακόμα πιο πολύ η χαρά της δημιουργίας!

Αναλύοντας και οργανώνοντας ήρθε κι η πείνα που ικανοποιήθηκε εύκολα με τα πεντανόστιμα πιάτα της La Pasteria…Η δημιουργία ήδη μετατρέπει το θολό και ασχημάτιστο όνειρο σε charming κουκίδες πραγματικότητας κι εμείς είμαστε εδώ πιο δεσμευμένες από ποτέ!

Life is about creating yourself