Kοτόπουλο με μέλι και εσπεριδοειδή

By 08/09/2017food stories

Σήμερα έπαιξα με τα υλικά και το φαγάκι του σπιτιού ήταν σκέτη απόλαυση…

Ανέμειξα χυμό πορτοκάλι και λεμόνι με θυμάρι, δενδρολίβανο, ginger, λιωμένο σκόρδο, μουστάρδα, σπόρους κάρδαμου και μέλι.

Έβαλα στη μαρινάδα το κοτόπουλο για όσο πιο πολλή ώρα μπορούσα, έκοψα τις πατατούλες και γέμισα το ταψί με αυτές, το κοτόπουλο και τους αρωματισμένους χυμούς. Έριξα τις κομμένες πιπεριές, αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και έψησα για περίπου 2 ώρες.

Απίθανο, μελωμένο φαγητό γεμάτο βοτανικά αρώματα και σπιρτάδα που τελείωσε πριν προλάβουμε να πούμε κιχ.