Ενα συγκλονιστικό δειλινό του Νοεμβρίου

Έφυγα ανάλαφρη, δικαιωμένη…Είναι εκρηκτική η αίσθηση ότι αυτό που κάνεις κουμπώνει αρμονικά, σχεδόν τέλεια μ’ αυτό που είσαι!

Το βλέπω πια καθαρά: με αφοσίωση και ομορφιά φιλοξενώ τους ανθρώπους – μεταφέροντας κομμάτια του εαυτού μου τους παρακινώ να μη φοβούνται, ν’ ανοίγονται στη ζωή και ν’ αφήνουν το θετικό τους αποτύπωμα στον κόσμο.

Η Δήμητρα με πήρε στοργικά και στιβαρά απ’ το χέρι και μ’ έφτασε ως εδώ…Το πόσο πολύ την ευχαριστώ δεν ξέρω αν το ξέρει!

Έφτασα πετώντας ως τη στροφή της Λυκόβρυσης, το εφοπλιστικό turbo με τη συνοδευτική ασφάλεια και τον τσιτωμένο μοτοσυκλετιστή διευκόλυνε απίστευτα το δρόμο μου από το ύψος του Ψυχικού.

Κι εκεί ήταν που ήρθα μετωπικά με το θαύμα της μέρας μου – το σύμπαν έχει μια εκπληκτική ικανότητα να οπτικοποιεί τα μηνύματα και τις διαθέσεις, το έχω πολλές φορές ξαναδεί.
Γέμισα με μια άνευ ορίων χαρά – η φύση αποδεδειγμένα πια είναι το εργαλείο μου, ο δρόμος για να βαδίσουν όλα όσα θέλω να πω.

Τα σύννεφα και οι σχηματισμοί τους με υπεργοήτευσαν, τραβούσα αδιάκοπα όλες τις αντιφατικές εκδοχές τους, μικρά μικρά τρυφερά μαξιλαράκια – κοίμησαν όλη την κούραση και την ευτυχία που πρόσφερε η εικόνα τους, την πολλαπλασίασαν στο άπειρο.

Δεν ήξερα προς τα πού να στρίψω το κεφάλι μου, πόση ομορφιά να εισπνεύσω…Ο ήλιος έδυε συγκλονιστικά, νομίζω ότι κατάφερα να απομονώσω τη στιγμή και να μπω μέσα της.

Πέρασα τα γκρι ιριδίζοντα νεφελώματα και χάθηκα για δευτερόλεπτα σ’ εκείνα τα απροσδιόριστα χρυσαφένια layers της υπερκόσμιας αίγλης. Και πλαφ, άλλαξε η ενέργεια – πάντα έτσι μαγικά μετατοπίζομαι στο χώρο της αφθονίας, η υπέρτατη συγκίνηση, μαζί της εμφανίζεται κι αυτή.
Μπήκα στο αυτοκίνητο ηλεκτρισμένη, κατέβηκα τη Βενιζέλου κι έστριψα στην Κερκύρας μέσα σ’ έναν καταιγισμό απερίγραπτων ουράνιων σκηνών.

Παρκάροντας το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκα από αυτό που έβλεπα μπροστά μου – στραβοκατάπια απ’ την έκπληξη, όχι δεν ήταν ιδέα μου! Η αγγελική παρουσία στην πιο δυνατή εκδοχή της ήταν εδώ και μου πρόσφερε σαφή επιβεβαίωση…Οι ευχαριστίες μου έφτασαν ως τα φτερά της.

Have you seen the cloud shapes in the sky, of Angel beings as they fly?