Do it with passion or not at all

By 02/11/2017food stories

Παραπατάω τις τελευταίες μέρες…Η συσσωρευμένη κούραση, η πολύωρη ορθοστασία, το κυνήγι του δευτερολέπτου στο στήσιμο των τραπεζιών μ’ έχουν εξαντλήσει.

Και παρότι σήμερα κοιμήθηκα ως τις 7 το πρωί κι είχα το χρόνο να κινηθώ πιο ήρεμα, η καθυστέρηση της κουζίνας, οι γεμάτοι δρόμοι, οι ανεκδιήγητοι οδηγοί, τα ασυγχρόνιστα φανάρια μ’ έκαναν να φτάσω οριακά στο κέντρο της πόλης και να στήσω το τραπέζι μου στην κόψη του ξυραφιού.

Η λεμονάτη πέρκα άρεσε πολύ στους καλεσμένους μου, οι πιο πολλοί έβαλαν δίπλα το ρύζι με τον κουρκουμά και ζήτησαν να το περεχύσω με την υποκίτρινη παχύρευστη σάλτσα ώστε να το απολαύσουν στο έπακρο.

Άφησαν το lounge ενθουσιασμένοι, μου έκανε εντύπωση που τους εξέπληξε πάλι σήμερα το ευγενικό και πρόσχαρο service μου.

H Αννα-Μαρία απ’ τη Nespresso επέμεινε ότι το χαμόγελο κι η πρόθυμη εξυπηρέτηση δεν είναι καθόλου αυτονόητα, πολύ σπάνια τα συναντάει κανείς πια…Κι ο πολύ συμπαθής κύριος της Alpha Bank σχολίασε γελώντας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζομαι το σεμινάριο excellence in client service που παρακολουθούν εδώ και 3 ημέρες.

Tους ευχαρίστησα ειλικρινά και τους εξήγησα το μυστικό: Do it with passion or not at all.