Η Σίσσυ Υπάρχει για…

να παίρνει ρίσκα με αφοσίωση και εργατικότητα, να υποστηρίζει πάντα την ορθή κρίση που προκύπτει από την ακεραιότητα και την ομορφιά και για να φιλοξενεί τους ανθρώπους, παρακινώντας τους να μην φοβούνται, ν’ ανοίγονται στη ζωή και ν’ αφήνουν το θετικό τους αποτύπωμα στον κόσμο.

Αφοσίωση

Όλα τα κάνει με αφοσίωση. Χτίζει τα γαστρονομικά της projects και τα projects θεματικού τουρισμού με επιμέλεια και φροντίδα, δίνοντας πάντα το λίγο παραπάνω σε κάθε λεπτομέρεια, τιμώντας έτσι τους καλεσμένους της και κάνοντάς τους ευτυχισμένους, προσφέροντάς τους αυθεντικές εμπειρίες.

Ομορφιά

Οι αυθεντικές εμπειρίες που στήνει δεν γίνεται παρά να είναι αληθινά όμορφες. Η ομορφιά εμπεριέχεται στα χρώματά τους, στην απλότητά τους, στην ποιότητά τους, στην ιστορία που λένε.

Φιλοξενία

Και για να πει αυτές τις ιστορίες φιλοξενίας χρησιμοποιεί ως εργαλείο την ίδια τη Φύση και τα προϊόντα της, μυώντας τους καλεσμένους της στα μαθήματα ζωής που δίνει η Ελληνική κουλτούρα. Τους μεταφέρει κομμάτια του εαυτού της, βιώματά της και γνώσεις της, προκαλώντας έτσι θετικούς κυματισμούς στη δική τους ζωή

Η Ιστορία του DELITOPIA

Το Delitopia ξεκίνησε από τη Σίσσυ Στρανομίτη ως ένα πολύ ιδιαίτερο κατάστημα με gourmet προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο, αλλά με ιδιαίτερη εστίαση σε εκείνα τα προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα. Σταδιακά, μετεξελίχθηκε σε ένα project παροχής γαστρονομικών υπηρεσιών (catering), αρκετά διαφορετικό από τα καθιερωμένα, προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπειρίες φιλοξενίας και «τραπεζώματος», συνδυάζοντας τοπικές ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές, που θυμίζουν τα Κυριακάτικα τραπέζια των ελληνικών παιδικών μας χρόνων.

Όμως η Σίσσυ δεν έμεινε εκεί. Έχοντας σπουδάσει νομικά, δημοσιογραφία και hotel management και έχοντας κληρονομήσει το μικρόβιο του χαρισματικού πατέρα της που απλωνόταν παντού, συνέχισε να μαθαίνει και να εξελίσσεται σε θέματα που αφορούν στην ελληνική διατροφή, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία αλλά και τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της δημιουργίας εμπειριών. Έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσει και να υλοποιεί πολυδιάστατα γαστρονομικά projects και projects θεματικού τουρισμού, που ενσωματώνουν την αρμονία της φύσης, την υπέρτατη τέχνη της συντροφικότητας, τη ζεστασιά και την ιαματική δύναμη της αγάπης.

Η ζωή της έμαθε ότι η απομόνωση υπάρχει μόνο στην απομόνωση, μόλις τη μοιραστείς με κάποιον, αυτή εξανεμίζεται… Γι’ αυτή τη βουτιά στην οικειότητα δεν υπάρχει καλύτερος δρόμος από αυθεντικές εμπειρίες που μεταφέρουν δυνατά και παράλληλα γαλήνια και αρμονικά συναισθήματα, αποτυπώνοντας με αφοσίωση το ελληνικό ευ ζην!